Aannemersbedrijf nabij Barendrecht

  • Veelzijdigheid is ons speerpunt
  • Uw tevredenheid is wat telt
  • Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding

Voor een jong en modern aannemersbedrijf in de buurt van Barendrecht en Rotterdam, kunt u terecht bij P.M. den Hartog timmerwerken. Onze vakman is een jong talent met inmiddels al ruim 15 jaar ervaring in het vak. Zo zorgen wij voor een moderne aanpak met de kennis van een ervaren timmerman. U schakelt ons voor elke klus in, groot of klein. Waar veel timmerbedrijven gespecialiseerd zijn in enkele werkzaamheden, is veelzijdigheid de kwaliteit van ons aannemersbedrijf.

Ervaar een persoonlijke aanpak bij ons aannemersbedrijf

Als aannemer hechten wij veel waarde aan uw tevredenheid. Bij het klussen aan uw huis heeft u waarschijnlijk een mooi plaatje in gedachten. Wij vinden het belangrijk dat we die verwachtingen waar kunnen maken. Met een persoonlijke service en heldere communicatie krijgen we dat voor elkaar. Zo kiest u voor een betrouwbaar aannemersbedrijf met veelzijdige ervaring. Wij zijn actief in verschillende Drechtsteden:

Een aannemer met een uitgebreid dienstenaanbod

U schakelt ons als aannemer voor uiteenlopende projecten in. U kunt bijvoorbeeld uw kozijnen en ramen laten vervangen door onze vakman. Schakel bijvoorbeeld onze kozijnspecialist in. Daarnaast is het mogelijk om een nieuwe keuken of badkamer door ons aan te laten leggen. Zelfs voor grotere projecten rekent u op ons aannemersbedrijf, want onze aannemer kan u ook ontzorgen bij de bouw van een bijgebouw. We ontzorgen u zelfs van a tot z wanneer u een aanbouw wilt realiseren of een ruimte wilt laten uitbouwen. U rekent dan ook op ons voor een uitgebreid dienstenpakket. Schakel de hulp in van ons aannemersbedrijf.

Badkamer leeg

Meest recente projecten

Bekijk onze allround dienstverlening

Voor een verbouwing, het verzorgen van een aanbouw of een andere klus rekent u op onze betrouwbare aannemer. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of een offerte voor uw klus laten opstellen? Neem contact met ons op door te mailen naar info@pmdenhartogtimmerwerken.nl of door te bellen naar 06 15622285.