Aannemer voor diverse klussen in regio Dordrecht

  • Veelzijdigheid is ons speerpunt
  • Uw tevredenheid is wat telt
  • Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding

Bent u op zoek naar een betrouwbare aannemer in de omgeving van Dordrecht en Sliedrecht? Schakel dan P.M. den Hartog Timmerwerken uit Papendrecht in! Ons aannemersbedrijf kan uiteenlopende klussen van a tot z voor u verzorgen, zodat uw woning helemaal naar uw wens is. Wilt u bijvoorbeeld een bijgebouw of aanbouw laten realiseren? Als aannemer en verbouwbedrijf zorgen we er graag voor dat het eindresultaat van uw project aan al uw wensen voldoet.

Een aannemer met een uitgebreid dienstenpakket

Van de fundering en de vloer tot aan de dakpannen: ons aannemersbedrijf realiseert het voor u. Dankzij jarenlange ervaring binnen ons aannemersbedrijf en ouderwets goede service ontzorgen wij u zoals geen ander dat kan. En met een uitgebreid dienstenpakket schakelt u onze aannemer in voor diverse klussen in en rondom uw woning. We ontzorgen u bijvoorbeeld van a tot z wanneer u uw woning wilt renoveren. Hiervoor schakelt u ons verbouwbedrijf in. Ook het realiseren van een aanbouw of de bouw van een bijgebouw laat u met een gerust hart aan ons aannemersbedrijf of verbouwbedrijf over. Of u nu een groot project of een kleine klus zoals houten kozijnen vervangen aan ons wilt uitbesteden: wij staan graag voor u klaar.

Badkamer leeg

Meest recente projecten

Schakel ons verbouwbedrijf in

Bent u benieuwd wat ons aannemersbedrijf voor uw project kan betekenen? Bekijk dan eens onze projecten om een indruk te krijgen van de mogelijkheden. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen wanneer u meer informatie wenst of vragen heeft. Hiervoor belt u naar 06 15622285 of stuurt u een mail naar info@pmdenhartogtimmerwerken.nl. U kunt ook contact met ons opnemen voor onderhoudswerken.