Bouw- en onderhoudsservice uit regio Dordrecht

  • Veelzijdigheid is ons speerpunt
  • Uw tevredenheid is wat telt
  • Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding

Maak nu gebruik van de bouw- en onderhoudsservice van P.M. den Hartog Timmerwerken uit Papendrecht, regio Dordrecht. Onze service zorgt ervoor dat we u van dienst zijn bij het bouwen maar ook bij het onderhoud van uw renovatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het opnieuw schuren en lakken van houten vloeren, of het controleren van de tegels in uw badkamer.

Ontdek nu onze bouw- en onderhoudsservice

Maak gebruik van onze bouw- en onderhoudsservice en ontdek wat we voor u kunnen betekenen. Schakel bijvoorbeeld onze timmerman in voor een klusje. Of schakel onze aannemer in voor uw badkamer. Onze experts zorgen ervoor dat het eindresultaat altijd goed en professioneel is. Zo weet u dat u altijd in goede handen bij ons bent. Onze bouw- en onderhoudsservice kunt u makkelijk en overal inschakelen. Neem vooral contact met ons op wanneer u een onderhoud aan uw huis nodig heeft. Ons onderhoudsbedrijf zorgt ervoor dat alles weer piekfijn in orde is na een bezoek van onze specialist.

Badkamer leeg

Meest recente projecten

Schakel de hulp van ons bedrijf in

Schakel nu onze bouw- en onderhoudsservice in. Wilt u meer te weten komen over ons bedrijf? We beantwoorden graag al uw vragen wanneer u belt naar 06 15622285 of mailt naar info@pmdenhartogtimmerwerken.nl. Neem vooral contact met ons op. Onze medewerkers beantwoorden al de vragen die u heeft.