Een dakraam laten plaatsen in of rondom Papendrecht

  • Veelzijdigheid is ons speerpunt
  • Uw tevredenheid is wat telt
  • Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding

Wilt u een dakraam laten plaatsen bij u in of rondom Papendrecht? Schakel dan P.M. den Hartog timmerwerken in voor het beste resultaat. Wij zijn een allround timmerbedrijf, maar zijn onder andere gespecialiseerd in bladlood en het plaatsen van dakramen. Ook voor andere werkzaamheden aan uw dak schakelt u ons in. Met een persoonlijke aanpak zorgen wij ervoor dat u 100% tevreden bent. Of het nu om een grote klus gaat van een aantal weken of een kleine klus van een dag, wij werken met plezier aan uw woning.

Waarom u uw dakraam het beste door ons kan laten plaatsen binnen de regio Papendrecht

Er zijn verschillende redenen om voor ons bedrijf te kiezen voor het plaatsen van uw dakraam. Wij werken met opzet kleinschalig, om zo meer aandacht te geven aan onze klanten. Wij vinden het belangrijk dat u zich prettig voelt tijdens het hele proces en tevreden terug kijkt op het resultaat. Daarnaast zijn wij als timmerbedrijf gespecialiseerd in meerdere disciplines, waaronder bladlood. U kunt uw dakraam op een professionele manier door ons laten plaatsen, zowel in Papendrecht als in de hele regio.

Timmerwerk en onderhoud dordrecht

Meest recente projecten

Vraag direct een offerte aan via het formulier

Wilt u uw dakraam laten plaatsen door ons aannemersbedrijf in Papendrecht? Vraag dan direct een offerte aan en wij zorgen voor een eerlijke prijs. Voor meer vragen neemt u contact op via info@pmdenhartogtimmerwerken.nl of 06 15622285. Wij zijn altijd bereikbaar om u te helpen met eventuele vragen en/of opmerkingen.