Diensten

Waar denkt u tegenwoordig aan bij een timmerman? Een specialist die u in kunt schakelen op het gebied van allerhande timmerwerken? Dat is correct, maar P.M. den Hartog Timmerwerken kan nog veel meer voor u betekenen. Wij beschikken over meer dan 15 jaar ervaring in zeer veel verschillende disciplines. Daarom zijn wij uw allround specialist op diverse gebieden. Kort gezegd komt het erop neer dat wij vrijwel alle werkzaamheden in en om huis voor u naar volle tevredenheid voor u kunnen verzorgen. Om u een goed beeld te geven van de mogelijkheden, vertellen wij u op deze pagina graag meer over onze diensten. Voorbeelden van ons werk kunt u vinden op de projectenpagina.

Aannemer

Aannemer

Hebt u iets te bouwen of verbouwen? Wij zijn uw ervaren aannemer die u volledig ontzorgt. Of het nu gaat om het bouwen van bijgebouwen, het verzorgen van een aanbouw of het verbouwen van een ruimte: u kunt alles aan ons uitbesteden. Dankzij onze allround dienstverlening kunnen wij u van A tot Z helpen.

Kozijn

Kozijnspecialist

Hebt u behoefte aan nieuwe ramen of kozijnen? Of hebben deze een onderhouds- of opknapbeurt nodig? Wij verzorgen dit voor u. Uw kozijnen zijn belangrijk voor de uitstraling en isolatie van uw woning. Bij ons zijn deze in goede handen.

Vloerspecialist

Wij kunnen allerlei soorten vloeren voor u installeren en onderhouden. Wij kunnen houten vloeren voor u installeren, vloeren gieten, maar draaien ook onze hand er niet voor om om u te helpen met het leggen van een laminaatvloer.

Vloerspecialist

Timmerman

Een goede timmerman is de beste vriend van uw huis. Alle timmerwerken binnen- en buitenshuis kunnen wij perfect voor uitvoeren. Van houtwerk aan de buitenzijde, tot tuinhuizen, maar ook het maken van kasten en nog veel meer. Waar er ook timmerwerk plaats dient te vinden: wij zijn uw expert.

Sanitair

Sanitair

Van het vervangen van sanitair tot het plaatsen van compleet nieuwe keukens en badkamers: u kunt het allemaal met een gerust hart aan ons uitbesteden.

Bladlood specialist

Bladlood specialist

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen en wat de kosten van de werkzaamheden bedragen? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en wij doen u snel een uitstekend aanbod. Hebt u eerst een vraag of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Havenstraat 13
3351 AD Papendrecht

Telefoonnummer: 06 15622285
E-mail
info@pmdenhartogtimmerwerken.nl