Gevelrenovatie Dordrecht

Dag na dag en jaar na jaar krijgt uw gevel te maken met (weers-)invloeden. Vervuiling en slijtage stapelen zich langzaam, haast onzichtbaar op. Totdat u op een dag naar uw gevel kijkt en denkt: dat ziet er niet zo fraai meer uit. Gevelrenovatie zorgt ervoor dat uw gevel weer zo goed als nieuw gaat ogen. Ook een beschadigde gevel kunnen wij renoveren. Gevelrenovatie is dan ook zeker niet puur cosmetisch. 

Wanneer PM Den Hartog Timmerwerken uw gevelrenovatie verzorgt, worden zichtbare en onzichtbare schades en defecten aangepakt. Zo profiteert u niet alleen van een prachtige gevel, maar ook eentje die lang meegaat.

Gevelrenovatie Dordrecht

Gevelrenovatie in Dordrecht door een specialist

Gevelrenovatie is wat ons betreft een echt ambacht. Een ambacht dat ons met de paplepel werd ingegoten. Wij renoveren uw gevel met passie en met de kennis en vaardigheden die horen bij 15 jaar ervaring.

Gevelrenovatie is belangrijk. U bent trots op uw woning, of wilt dat weer worden. Soms overwegen mensen een verhuizing wanneer hun pand in verval raakt. Dat is zonde, zeker wanneer u in het algemeen nog erg gelukkig bent met uw woning en uw buurt. Door uw gevel te renoveren, kunt u weer trots zijn op uw woning. De gevel is en blijft het visitekaartje.

Wanneer wij uw gevelrenovatie uitvoeren, bent u verzekerd van kwaliteit en vakmanschap. Wij hebben een oog voor detail en besteden dan ook aandacht aan de kleinste puntjes. Puntjes die nauwelijks opvallen en die op het eerste gezicht misschien niet eens onderhoud of renovatie behoeven. Wij gaan echter voor een grondige aanpak zodat u verzekerd bent van een gevel die er weer vele jaren tegenaan kan. En die gezien mag worden. 

Soms is het ook nodig om het lood te vervangen. Door de jaren heen kan dit dunner worden of gaan scheuren. Voor het vervangen van lood op een duurzame manier is expertise nodig. Het dient altijd op de juiste manier aangebracht te worden om lang mee te kunnen gaan. Ook deze klus kunnen wij voor u klaren.  

Ook voor alle andere renovaties en timmerwerken

PM Den Hartog Timmerwerken is een allround timmerbedrijf. U kunt ons ook inschakelen voor alle andere renovaties en timmerwerken. Zo kunnen wij niet alleen uw gevel renoveren, maar bijvoorbeeld ook uw dak of kozijnen. Het onderhoud van uw gehele woning is bij ons in goede handen.

Ook voor uw timmerwerken aan en om het huis kunt u ons met een gerust hart inschakelen. Van het vervaardigen van timmerwerken op maat tot het installeren van nieuwe badkamers en het plaatsen van een dakkapel of het realiseren van een aanbouw. Wij zijn uw vertrouwde adres.

Bespreek uw wensen met ons

Heeft u behoefte aan gevelrenovatie in Dordrecht, of aan een van onze andere diensten? Neem dan contact met ons op. Wij horen graag wat uw wensen zijn om deze geheel vrijblijvend met u te bespreken. Indien gewenst verzorgen wij ook met plezier een vrijblijvende offerte voor u.

Gevelrenovatie Dordrecht Gevelrenovatie Dordrecht Gevelrenovatie Dordrecht

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bent u op zoek naar een specialist voor uw timmerwerk in Dordrecht? Wij helpen u graag. Neem contact met ons op voor vragen of meer informatie, of vraag direct een vrijblijvende, persoonlijke offerte aan.

Havenstraat 13 3351 AD Papendrecht

Telefoonnummer: 06 28 775 692
E-mail
info@pmdenhartogtimmerwerken.nl