Houten kozijnen laten vervangen in Zwijndrecht

  • Veelzijdigheid is ons speerpunt
  • Uw tevredenheid is wat telt
  • Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding

Wanneer het tijd wordt om de houten kozijnen te laten vervangen, schakelt u P.M. den Hartog Timmerwerken uit Papendrecht, nabij Zwijndrecht, in. Als kozijnspecialist hebben we alle kennis en kunde in huis die nodig is om uw kozijnen te vervangen en voor een prachtig eindresultaat te zorgen. Dat is niet alleen belangrijk voor de uitstraling van uw woning, maar ook voor de isolatie. Oude en versleten kozijnen laten vaak tocht door en dat wilt u natuurlijk voorkomen. Daarom is het verstandig om de houten kozijnen van uw woning tijdig te laten renoveren of vervangen.

Uw houten kozijnen laten vervangen door een expert

Wanneer u de houten kozijnen van uw woning door ons gaat laten vervangen, dan leveren we steeds maatwerk en ouderwets goede service. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent. Daarnaast kunnen we hierdoor uiteenlopende projecten van u overnemen. U schakelt ons bijvoorbeeld niet alleen in voor het vervangen van uw kozijnen, maar ook voor:

We zijn in de gehele regio Drechtsteden actief als aannemer.

Timmerbedrijf Dordrecht

Meest recente projecten

Plan een afspraak in

Bent u van plan om de houten kozijnen van uw pand te laten vervangen? Of wilt u deze liever laten renoveren? In beide gevallen is ons aannemersbedrijf u graag van dienst. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken en een afspraak in te plannen. U bereikt ons door te bellen naar 06 15622285 of door te mailen naar info@pmdenhartogtimmerwerken.nl.