Over ons

Meer dan 15 jaar ervaring

Onze klanten zijn nog wel eens verbaasd wanneer zij vernemen dat wij over meer dan 15 jaar ervaring beschikken. Als begin dertiger is dhr. den Hartog een opvallende verschijning in het vak. Hij ging echter al vroeg in de leer en heeft in de loop der jaren al een schat aan ervaring opgedaan. Niet voor niets beschouwen wij ons dus als een timmerbedrijf met een jonge, moderne inslag, maar met alle kennis en kunde die u van een “ouderwetse” timmerman gewend bent. Dankzij vele jaren in loondienst zijn alle fijne kneepjes van het vak zorgvuldig geleerd.

Een professionele timmerman voor particuliere klanten
Ons timmerbedrijf richt zich op particuliere klanten. Wij zijn graag uw persoonlijke timmerbedrijf met wie u een goede relatie opbouwt. Wij kiezen ervoor om niet de grootste te zijn, of om de meeste projecten in een jaar af te ronden. Wij willen kwaliteit bieden. Wanneer u ons inschakelt voor uw timmerwerken, weet u zeker dat u kunt rekenen op kwaliteit, service en aandacht. Vanzelfsprekend ook een scherpe prijs.

Wij draaien onze hand nergens voor om
Veelzijdigheid is ons speerpunt. Daar zijn wij dan ook trots op. Wij zijn beschikbaar voor het uitvoeren van allerlei timmerwerkzaamheden in en om uw huis. Van kleine klussen zoals het inhangen van deuren tot grotere werkzaamheden zoals het plaatsen van vloeren, maken van schuren en nog veel meer. Dankzij jarenlange ervaring en allround vaardigheden, kunt u ons voor vrijwel elke klus inschakelen.

Uw tevredenheid is wat telt
Wij doen er altijd alles aan om een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding te bieden. Uw tevredenheid is voor ons dan ook het belangrijkste. Dat begint bij een goed voorstel, een prettige communicatie en eindigt met het naar de volle tevredenheid opleveren van uw project.