Renovatie Papendrecht

Om van uw woning te kunnen blijven genieten, is het belangrijk dat deze in een goede staat blijft verkeren. Onderhoud is daarbij belangrijk, maar er komt wellicht een moment dat regulier onderhoud niet meer genoeg is. Een renovatie kan dan de oplossing bieden. Door uw woning te renoveren, krijgt deze zijn uitstraling weer terug en zult u weer vele jaren kunnen genieten van een heerlijk huis. Wij kunnen elke renovatie in Papendrecht voor u uitvoeren.

Renovatie Papendrecht

Uw specialist voor elke renovatie in Papendrecht

P.M. den Hartog Timmerwerken beschikt over meer dan 15 jaar ervaring en is uw specialist voor elke renovatie in Papendrecht. Of het nu een kleine renovatie van een enkele ruimte betreft, of een totaalrenovatie van uw huis: wij zijn van alle markten thuis en draaien nergens onze hand voor om. Wij zijn er trots op al veel particulieren in Papendrecht en omgeving perfect geholpen te hebben en kijken ernaar uit om ook voor u aan de slag te gaan.

Als ervaren specialist kunnen wij uiteraard veel voorkomende renovaties voor u uitvoeren, zoals het renoveren van uw badkamer of keuken. Wij zijn echter gespecialiseerd in het uitvoeren van renovatiewerkzaamheden in uw gehele interieur, maar ook van uw exterieur. De buitenkant van uw huis kan na verloop van tijd waarschijnlijk ook een grondige opknapbeurt gebruiken. Wij zorgen voor een renovatie van bijvoorbeeld al uw houtwerk en uw kozijnen.

Ouderwets vakmanschap en ouderwetse service

Wij zijn een modern timmerbedrijf dat gebruikmaakt van de laatste kennis en technieken. Desondanks kunt u rekenen op ouderwets vakmanschap en ouderwetse service. Dat betekent: een topresultaat, een prettige, informele samenwerking en een servicegerichte specialist die pas vertrekt wanneer u helemaal tevreden bent.

Uw renovatie in Papendrecht is bij ons in goede handen. Ook wanneer het op de kosten aankomt. Of het nu gaat om een klein of groot project: wij bieden u altijd een zeer goede prijs.

Renovatie Papendrecht Renovatie Papendrecht Renovatie Papendrecht

Bespreek uw wensen met ons


Bent u op zoek naar een specialist voor uw renovatie in Papendrecht? Neem contact met ons op. Wij bespreken graag uw wensen en kunnen u precies vertellen wat wij voor u kunnen betekenen. Wilt u een offerte ontvangen voor uw project? Deze verzorgen wij gratis en geheel vrijblijvend voor u.

Havenstraat 13 3351 AD Papendrecht

Telefoonnummer: 06 28 775 692
E-mail
info@pmdenhartogtimmerwerken.nl