Renovatie Ridderkerk

Elke woning heeft onderhoud nodig. Vaak gaat het om klein onderhoud, maar wanneer uw woning op leeftijd begint te raken, of u bijvoorbeeld een oude woning hebt gekocht, kan het zijn dat uw huis toe is aan renovatie. Schakel P.M. den Hartog in voor al uw renovatie in Ridderkerk en omstreken. Wij bieden u authentiek vakmanschap, ouderwetse service, uitstekende prijzen en zijn van alle markten thuis.

Renovatie Ridderkerk

Wij kunnen elke renovatie in Ridderkerk op ons nemen

Voor particulieren kunnen wij elke renovatie in Ridderkerk op ons nemen. Wanneer u toe bent aan een nieuwe keuken of badkamer, bijvoorbeeld. Maar ook wanneer u houtwerk in uw interieur wilt laten innoveren of uw kozijnen aan wilt pakken. Ook timmerwerken aan de buitenkant van uw huis zijn bij ons in ervaren en capabele handen.

Wij beschikken over meer dan 15 jaar ervaring. P.M den Hartog Timmerwerken combineert ouderwets vakmanschap met moderne technieken en kennis. Mede dankzij onze riante ervaring op het gebied van renovatie, zijn wij uitgegroeid tot een veelgevraagde specialist voor renovaties in Ridderkerk.

Kwaliteit, service en een goede prijs

Wilt u graag uw renovatieplannen met ons bespreken om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen? Wij staan voor u klaar. Wij beantwoorden met plezier uw vragen, kunnen u meer informatie verstrekken over onze werkzaamheden. Wilt u onze uitstekende prijzen ontdekken? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Wanneer u ons vertelt waar u behoefte aan hebt, maken wij een goed geprijsd voorstel op maat.

Renovatie Ridderkerk Renovatie Ridderkerk Renovatie Ridderkerk

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Bent u op zoek naar een specialist voor uw renovatie in Ridderkerk? Neem contact met ons op. Wij bespreken graag uw wensen en kunnen u precies vertellen wat wij voor u kunnen betekenen. Wilt u een offerte ontvangen voor uw project? Deze verzorgen wij gratis en geheel vrijblijvend voor u.

Havenstraat 13 3351 AD Papendrecht

Telefoonnummer: 06 28 775 692
E-mail
info@pmdenhartogtimmerwerken.nl