Restauratie Timmerwerk Sliedrecht

Uw huis is een waardevol bezit. Een bezit dat u uiteraard mooi wilt houden. Zeker wanneer u van plan bent om nog vele jaren te genieten van uw huis. Met de jaren slijt uit huis, dat is onvermijdelijk. Uw timmerwerken, zowel binnenshuis als buitenshuis zijn aan slijtage onderhevig. Slijtage kan, zelfs met onderhoud, uiteindelijk overgaan in verval. Met ons restauratie timmerwerk in Sliedrecht zorgen wij ervoor dat al uw timmerwerken weer in optimale conditie geraken en blijven.

Timmerwerk en onderhoud Ridderkerk

Voor al uw restauratie timmerwerk in Sliedrecht

P.M. den Hartog Timmerwerken kent geen specialisatie. Dat betekent dat wij u bij al uw restauratie timmerwerk in Sliedrecht van dienst kunnen zijn. Of het nu gaat om uw interieur of exterieur: wij beschikken over alle benodigde ervaring, kennis en vaardigheden om te zorgen voor een perfecte restauratie.

Elke restauratie is anders. Misschien gaat het in uw geval om een zeer specifieke restauratie van bijvoorbeeld het timmerwerk van uw voorgevel, uw keuken of zolder. Maar misschien wilt u uw gehele woning van een goede restauratie voorzien. Wat uw wensen ook zijN: wij zijn van alle markten thuis en draaien nergens onze hand voor om. Wij zijn beschikbaar voor zowel kleine als grote klussen.

Uw specialist met een persoonlijke aanpak

Met meer dan 15 jaar ervaring, weet u zeker dat u voor uw restauratie timmerwerk in Sliedrecht met P.M. den Hartog Timmerwerken kiest voor kwaliteit. Niet voor niets zijn wij uitgegroeid tot een veelgevraagde specialist. Dit heeft te maken met onze kwaliteit, maar ook met onze service. Wij voeren een oud ambacht uit en daar zijn wij trots op. Daar hoort naar onze mening ook ouderwetse service bij: service die vandaag de dag niet meer vanzelfsprekend is. Wanneer wij uw restauratie timmerwerk in Sliedrecht uitvoeren, focussen wij ons volledig op uw project. Wij hanteren een persoonlijke, prettige en informele werkwijze. Hiermee zorgen wij niet alleen voor een perfect resultaat, maar ook voor een prettig proces.

Restauratie timmerwerk Sliedrecht Restauratie timmerwerk Sliedrecht Restauratie timmerwerk Sliedrecht

Een duidelijk plan en een aantrekkelijke offerte

U bent van harte welkom om de restauratie van uw timmerwerk met ons te bespreken. Wij zullen altijd zorgen voor een helder plan. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij verzorgen ook met veel plezier een geheel vrijblijvende offerte voor u.

Havenstraat 13 3351 AD Papendrecht

Telefoonnummer: 06 28 775 692
E-mail
info@pmdenhartogtimmerwerken.nl