Restauratiewerken Zwijndrecht

Al meer dan 15 jaar voert P.M. den Hartog Timmerwerken naar volle tevredenheid van onze klanten restauratiewerken in Zwijndrecht uit. Wanneer u besluit om restauratiewerken uit te laten voeren, is dat best een grote beslissing. U investeert geld om uw woning weer in optima forma te krijgen. U wilt dan uiteraard dat de werkzaamheden worden uitgevoerd door een ervaren en erkende specialist, zodat u zeker weet dat u nog vele jaren kunt genieten van uw woning. Schakel ons daarom in.

Timmerwerk en onderhoud dordrecht

Voor alle restauratiewerken in Zwijndrecht

Wij zijn een jong en modern bedrijf met desondanks meer dan 15 jaar ervaring. Wij voeren ons ambacht met trots voor u uit. Wij hebben passie voor goed timmerwerk en vinden het daarom ook altijd een mooie uitdaging en eer om voor u te mogen werken. Voor ons als liefhebbers is er niets mooier dan mensen weer helemaal gelukkig maken met hun woning. Wij zijn niet gespecialiseerd in slechts een vorm van restauratie: u kunt ons inschakelen voor vrijwel alle restauratiewerken in Zwijndrecht, in en om uw huis.

Een persoonlijke aanpak

Uw huis, uw wensen. Wij maken voor alle restauratiewerken in Zwijndrecht graag een persoonlijk plan. U kunt al uw wensen en eisen met ons bespreken. Maatwerk vormt bij ons de standaard en wij zullen altijd alles in het werk stellen om aan uw behoeften te voldoen.

Een goed timmerbedrijf levert niet alleen kwaliteit, maar ook een goede service. Dat is voor ons vanzelfsprekend. Wij werken ten slotte aan uw huis: uw meest waardevolle bezit. Daarom houden wij van een open, informele communicatie. Mede dankzij deze aanpak zijn wij uitgegroeid tot een veelgevraagde specialist voor restauratiewerken in Zwijndrecht en omgeving.

Restauratiewerken kunnen klein en groot zijn. Wat uw opdracht ook is; wij voeren al onze werkzaamheden met evenveel zorg en passie uit. Of het nu gaat om het restaureren van enkele timmerwerken of werkzaamheden in en rondom uw hele woning.

Restauratiewerken Zwijndrecht Restauratiewerken Zwijndrecht Restauratiewerken Zwijndrecht

Maak kennis met onze uitstekende prijzen

Bent u op zoek naar een vakman voor uw restauratiewerken in Zwijndrecht en wilt u ook nog eens profiteren van zeer goede prijzen? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen en verzorgen met plezier een vrijblijvende en op maat gemaakte offerte voor u.

Havenstraat 13 3351 AD Papendrecht

Telefoonnummer: 06 28 775 692
E-mail
info@pmdenhartogtimmerwerken.nl