Timmerbedrijf Dordrecht

Timmerbedrijf nabij Dordrecht

Wanneer u een timmerbedrijf nabij Dordrecht zoekt, bent u op zoek naar kwaliteit. Dat is logisch. U heeft een behoorlijk uitgebreide keuze, maar hoe weet u of u de juiste keuze maakt? P.M. den Hartog Timmerwerken is een timmerbedrijf in Papendrecht met volle aandacht voor uw project. Wij zijn trots op ons ambacht en werken met plezier aan het onderhouden, repareren of restaureren van uw woning. Wij zijn bewust een kleinschalig timmerbedrijf voor timmerwerken. Bij ons bent u geen nummer, maar een gewaardeerde klant. Wij zorgen ervoor dat u altijd over een professionele timmerman beschikt voor uw timmerwerk.


Direct aanvragen

Timmerbedrijf Dordrecht

Hét timmerbedrijf voor particulieren die timmerwerken willen uitbesteden

Veel timmerbedrijven of aannemers hebben een bepaalde specialisatie of richten zich op het binnenhalen van zo veel mogelijk klussen. Wij pakken dit anders aan en leveren u de kwaliteit die past bij ons ambacht. U schakelt namelijk niet voor niets een expert in voor uw timmerwerk. P.M. den Hartog Timmerwerken richt zich exclusief op particulieren. Kiest u ons voor uw project, dan krijgt u onze volle aandacht. Wij gaan pas weg wanneer u 100% tevreden bent. Dankzij meer dan 15 jaar aan ervaring als professionele timmerman en een allround oriëntatie, kunnen wij u van dienst zijn met al uw timmerwerken. Heeft u bijvoorbeeld hulp nodig met uw kozijnen? Schakel dan onze kozijnenspecialist in. Als timmerbedrijf voeren wij elk timmerwerk uit in verschillende regio’s:

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een professionele timmerman

Wilt u weten wat wij als ervaren en servicegericht timmerbedrijf voor uw timmerwerk kunnen betekenen? Laat ons weten aan welke timmerwerken u behoefte heeft en wij vertellen u precies wat wij voor u kunnen doen. Naast kwaliteit en service is ook een goede prijs van groot belang. Daar kunt u bij ons van op aan. Vraag geheel vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan. Neem contact met ons op door te mailen naar info@pmdenhartogtimmerwerken.nl of door te bellen naar 06 15622285. Onze professionele timmerman helpt u bij al uw projecten.