Timmerbedrijf in Papendrecht

  • Veelzijdigheid is ons speerpunt
  • Uw tevredenheid is wat telt
  • Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding

Zoekt u naar een timmerbedrijf in of rondom Papendrecht? Waarschijnlijk vindt u dan vaak timmerbedrijven die gespecialiseerd zijn in specifieke werkzaamheden of alleen algemene timmerwerken doen. In Papendrecht geeft P.M. den Hartog Timmerwerken net even wat extra’s. De timmerman van ons timmerbedrijf heeft ruim 15 jaar ervaring op het gebied van timmerwerken en is in te schakelen voor alle werkzaamheden in en om uw huis. Van fundering tot dakpannen: wij staan tot uw beschikking.

De diverse diensten van ons timmerbedrijf

Onze timmerman verricht verschillende timmerwerken die behoren tot het renoveren of verbouwen van uw huis. Denk daarbij onder andere aan het verrichten van klussen met betrekking tot raamkozijnen en vloeren. Daarnaast verzorgen wij diverse timmerwerken binnen- en buitenshuis en kunnen wij als aannemers uw gehele verbouwing onder handen nemen. Daar komt nog bij dat we kiezen voor een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding en een persoonlijke aanpak. Uw tevredenheid staat bovenaan, en in goed overleg helpen wij graag met het realiseren van het perfecte plaatje dat u in gedachten heeft. Kiest u voor onze timmerman? Dan kiest u voor een compleet timmerbedrijf dat u van a tot z ontzorgt. Als timmerbedrijf voeren wij timmerwerken uit in verschillende regio’s:

Badkamer leeg

Meest recente projecten

Voor meer informatie bekijkt u onze voltooide projecten

Wilt u een beter beeld krijgen van de timmerwerken van ons timmerbedrijf in Papendrecht? Bekijk dan onze projectenpagina. Onze timmerman uit Papendrecht heeft verschillende projecten met trots uitgevoerd en afgerond voor ons timmerbedrijf. Een aantal van deze projecten hebben wij op de website gezet voor een beter beeld van ons aannemersbedrijf en onze werkzaamheden. Wilt u onze timmerman inschakelen voor uw project? Neem dan contact met ons op door te mailen naar info@pmdenhartogtimmerwerken.nl of door te bellen naar 06 15622285. We beantwoorden uw vragen graag en stellen indien gewenst meteen een offerte voor u op.