Timmerman uit regio Sliedrecht

  • Veelzijdigheid is ons speerpunt
  • Uw tevredenheid is wat telt
  • Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding

Heeft u een timmerman nodig en bent u woonachtig in of rondom Sliedrecht? Dat komt goed uit! P.M. den Hartog Timmerwerken is gevestigd in Papendrecht en helpt u bij de renovatie van bijvoorbeeld uw huis, badkamer of vloer. Onze timmermannen helpen u bij verschillende projecten en zorgen ervoor dat het resultaat altijd zo is als uw wenst.

Bespreek nu uw wensen en eisen met onze timmerman

Onze timmerman helpt u met verschillende klussen in en rondom het huis. Zo helpen ze u bijvoorbeeld bij het renoveren van uw huis, maar helpen ze ook bij het plaatsen van kozijnen. Ons timmerbedrijf biedt verschillende diensten aan. Zo zijn we bijvoorbeeld ook gespecialiseerd in het plaatsen van kozijnen. Laat uw ramen nu vervangen door onze specialisten. Zo weet u altijd dat u in goede handen bent. Ontdek nu de verschillende mogelijkheden binnen ons aannemersbedrijf.

Installatiebedrijf

Meest recente projecten

Neem contact op voor al uw timmerwerken

Heeft u vragen voor onze timmerman? Neem dan gerust contact met ons op. De timmerman beantwoordt graag al uw vragen wanneer u belt naar 06 15622285 of mailt naar info@pmdenhartogtimmerwerken.nl. Bespreek alvast het project en laat uw wensen en eisen weten aan de timmerman.