Timmerwerk Alblasserdam

Wanneer u timmerwerk in Alblasserdam uit hebt te voeren, wilt u natuurlijk verzekerd zijn van kwaliteit. Maar niet alleen dat: service is ook belangrijk en u wilt een goede prijs betalen. Wie schakelt u hiervoor in? P.M. den Hartog Timmerwerken staat voor u klaar. Al meer dan vijftien jaar verrichten wij timmerwerk in Alblasserdam voor particulieren. Ook uw opdracht is bij ons in goede handen.

Timmerwerk Alblasserdam

Voor uw allround timmerwerk in Alblasserdam

P.M. den Hartog Timmerwerken draait zijn hand nergens voor om. Wij zijn beschikbaar voor alle soorten timmerwerk in Alblasserdam voor particulieren. Daar zijn wij trots op. Al vele jaren verrichten wij tal van werkzaamheden aan zowel het interieur als het exterieur van woningen en andere particuliere panden.

Wij zijn allround, wat betekent dat wij zowel nieuw timmerwerk kunnen verrichten, als werkzaamheden aan bestaand timmerwerk uit kunnen voeren. Is het bijvoorbeeld tijd voor onderhoud van uw woning, dan zorgen wij ervoor dat de delen van uw woning die onderhoud behoeven, er weer perfect uit komen te zien. Wij kunnen u zelfs helpen bij een renovatie. Klein of groot: wij helpen u hier graag bij.

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat uw woning van buiten of van binnen een defect of gebrek gaat vertonen. Schakel ons in en u weet zeker dat het defect snel en adequaat verholpen wordt.

Wij hechten aan een prettige samenwerking

Bij al ons timmerwerk in Alblasserdam gaan wij natuurlijk voor het best mogelijke resultaat. Maar niet alleen het resultaat is belangrijk. Wat voor u belangrijk is, is dat automatisch voor ons ook. Daarom hechten wij zeer veel waarde aan een prettige samenwerking en een informele, open communicatie. Wij zijn servicegericht en zullen altijd alles in het werk stellen om aan al uw wensen en eisen te voldoen.

Niet alleen vanwege onze hoge kwaliteit, maar ook dankzij onze uitstekende kosten zijn wij uitgegroeid tot een populair timmerbedrijf. Wij bieden u altijd een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding voor al uw opdrachten, groot of klein.

Timmerwerk Alblasserdam Timmerwerk Alblasserdam Timmerwerk Alblasserdam

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bent u op zoek naar een specialist voor uw timmerwerk in Alblasserdam? Wij helpen u graag. Neem contact met ons op voor vragen of meer informatie, of vraag direct een vrijblijvende, persoonlijke offerte aan.

Havenstraat 13 3351 AD Papendrecht

Telefoonnummer: 06 28 775 692
E-mail
info@pmdenhartogtimmerwerken.nl