Timmerwerk en onderhoud Ridderkerk

Er zijn een hoop zaken in en om huis waar u zelf zorg voor kunt dragen. Eens in de zoveel tijd – of bij zeer specifieke werkzaamheden – is het echter raadzaam om een specialist in te schakelen. Een goed timmerbedrijf kan ervoor zorgen dat uw huis in een uitstekende conditie blijft en zijn optimale uitstraling weer terugkrijgt. Dat is belangrijk voor uw woongenot. P.M. den Hartog Timmerwerken is al meer dan 15 jaar een vertrouwde specialist voor timmerwerk en onderhoud in Ridderkerk en omstreken. Wij kunnen particulieren van dienst zijn met alle werkzaamheden in en om huis.

Timmerwerk en onderhoud Ridderkerk

Een verstandige investering

Investeren in uw woning is altijd verstandig. Niet alleen verlengt dit de levensduur van uw woning; het is ook belangrijk voor uw woongenot en behoud van de waarde. Investeren in timmerwerk en onderhoud van uw huis in Ridderkerk betekent eveneens dat u toekomstige problemen kunt voorkomen. Door onderhoud kunnen beginnende mankementen aan het licht komen en verholpen worden.

Voor al uw timmerwerk en onderhoud in Ridderkerk

Als modern bedrijf met jarenlange ervaring, zijn wij allround en kunnen wij u van dienst zijn met al uw timmerwerk en onderhoud in Ridderkerk. Of het nu gaat om kleine werkzaamheden, zoals het plaatsen van nieuwe deuren, of grotere klussen zoals het onderhoud van uw kozijnen of wellicht wel al het timmerwerk buitenshuis: wij staan voor u klaar.

Wij vinden het niet alleen belangrijk om u de hoogste kwaliteit te leveren, maar ook om de beste service te bieden. Dat begint wat ons betreft met passie voor ons vak. Wij werken met plezier en trots aan uw woning om deze te voorzien van de best mogelijke uitstraling. Wij begrijpen bovendien dat voor u niet alleen het resultaat telt, maar dat een fijne samenwerking net zo belangrijk is. Daarom zijn wij servicegericht, communiceren wij open en informeel en houden wij te allen tijde rekening met uw wensen en eisen.

Timmerwerk En Onderhoud Ridderkerk Timmerwerk En Onderhoud Ridderkerk
 Timmerwerk En Onderhoud Ridderkerk

Vraag een persoonlijke en vrijblijvende offerte aan

Wilt u weten wat wij met ons timmerwerk en onderhoud in Ridderkerk voor u kunnen betekenen en wat de kosten hiervan zouden bedragen? Vraag dan direct geheel vrijblijvend een persoonlijke offerte aan. Vertel ons waar u behoefte aan hebt en wij laten u weten hoe en tegen welke goede prijzen wij dit voor u kunnen verzorgen.

Havenstraat 13 3351 AD Papendrecht

Telefoonnummer: 06 28 775 692
E-mail
info@pmdenhartogtimmerwerken.nl