TIMMERWERK PAPENDRECHT​

Voor betrouwbaar, kwalitatief timmerwerk in Papendrecht en omgeving, kunt u met een gerust hart P.M. den Hartog Timmerwerken inschakelen. Al vijftien jaar zijn wij een veelgevraagd timmerbedrijf in deze regio. Hebt u behoefte aan timmerwerk? Of het nu gaat om nieuwe installaties, onderhoud of renovatie: wij staan voor u klaar.

Timmerwerk Papendrecht

Timmerwerk in Papendrecht:
wij zijn van alle markten thuis

Dankzij zeer ruime ervaring en een allround opleidingen, zijn wij van alle markten thuis. Wij werken voor particulieren die op zoek zijn naar een specialist voor in en om huis. Uw huis is uw trotse bezit. U wilt uiteraard zo veel mogelijk genot houden van uw huis. Dat betekent dat u zo nu en dan onderhoud uit moet laten voeren. U kunt ons inschakelen voor al het onderhoud aan uw woning. Zowel van interieur als exterieur. Wij zorgen ervoor dat uw woning in optimale conditie blijft.


Hoe goed onderhouden uw woning ook is: er is altijd kans op een defect. Ook wanneer er sprake is van een defect, kunt u rekenen op onze hulp. Wij bieden snelle service en zorgen ervoor dat elk defect snel en adequaat wordt verholpen.


Wij zijn beschikbaar voor alle soorten timmerwerk in en om Papendrecht. Voor zowel kleine klussen als zeer grote opdrachten. Hebt u bijvoorbeeld een renovatie uit te voeren? Ook dan zijn wij uw partner.

Onze kernwaarden


Wanneer u ons inschakelt voor timmerwerk in Papendrecht, mag u vanzelfsprekend kwaliteit verwachten. Als modern en servicegericht timmerbedrijf, bieden wij u echter nog meer. Voor ons telt niet alleen het resultaat, maar ook de weg daar naartoe. Een fijne samenwerking vinden wij van groot belang. Daarom beloven wij u altijd een prettige, open communicatie. Wij nemen altijd ruim de tijd om uw wensen en eisen te bespreken en u kunt te allen tijde bij ons terecht met vragen.

Naast kwaliteit en service is er voor u natuurlijk nog een aspect van groot belang: de prijs. Wij bieden u altijd een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding, ongeacht de werkzaamheden.

Timmerwerk Papendrecht Timmerwerk Papendrecht Timmerwerk Papendrecht

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen en wat de kosten van de werkzaamheden bedragen? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en wij doen u snel een uitstekend aanbod. Hebt u eerst een vraag of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Havenstraat 13 3351 AD Papendrecht

Telefoonnummer: 06 28 775 692
E-mail
info@pmdenhartogtimmerwerken.nl