Timmerwerkzaamheden

Hebt u wel eens het idee dat bepaalde specialismes en ambachten aan het uitsterven zijn? Vindt u het lastig om nog een echte specialist voor al uw timmerwerkzaamheden te vinden? Dan zijn wij blij dat u deze tekst leest. P.M. den Hartog is een kleinschalige specialist op het gebied van timmerwerkzaamheden voor particulieren. Onder leiding van een dertiger met desondanks al meer dan 15 jaar aan ervaring. Wij houden een prachtig oud ambacht in stand.

Timmerwerkzaamheden

Timmerwerkzaamheden voor alle particulieren

Bij ons bedrijf bent u geen nummer, maar een gewaardeerde klant. Wij hoeven niet het grootste timmerbedrijf te zijn: wij willen simpelweg iedereen perfect van dienst zijn met onze timmerwerkzaamheden. Een persoonlijke werkwijze is wat ons definieert. Wij houden altijd rekening met uw wensen en eisen en beschouwen een project pas als afgerond wanneer u 100% tevreden bent.

Dankzij onze jarenlange ervaring en diverse specialisaties kunnen wij u van dienst zijn met alle timmerwerkzaamheden in en om uw huis. Daarbij kan het uiteraard gaan om nieuw uit te voeren timmerwerkzaamheden, maar ook om het onderhoud van al uw bestaande timmerwerken. Door goed onderhoud uit te laten voeren, verlengt u de levensduur en uitstraling van uw timmerwerken en dus van uw huis.

Ook wanneer u op zoek bent naar een specialist voor reparatie, restauratie en renovatie, zijn wij hiervoor de aangewezen partij. Voor al onze timmerwerkzaamheden geldt dat wij deze met zorg uitvoeren en altijd garant staan voor een perfect resultaat.

Een prettige samenwerking

Hebt u behoefte aan timmerwerkzaamheden en zoekt u hiervoor een echte specialist? Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken. Wij vertellen u graag hoe wij u van dienst kunnen zijn. Vanzelfsprekend verzorgen wij ook met plezier een vrijblijvende, op maat gemaakte offerte voor u. Laat u overtuigen door onze uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.

Timmerwerkzaamheden Timmerwerkzaamheden Timmerwerkzaamheden

Bespreek uw wensen met ons

Bent u op zoek naar een specialist voor uw renovatie in Papendrecht? Neem contact met ons op. Wij bespreken graag uw wensen en kunnen u precies vertellen wat wij voor u kunnen betekenen. Wilt u een offerte ontvangen voor uw project? Deze verzorgen wij gratis en geheel vrijblijvend voor u.

Havenstraat 13 3351 AD Papendrecht

Telefoonnummer: 06 28 775 692
E-mail
info@pmdenhartogtimmerwerken.nl