Vloerspecialist in Papendrecht

  • Veelzijdigheid is ons speerpunt
  • Uw tevredenheid is wat telt
  • Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding

Voor het leggen of onderhouden van uw vloeren, zijn wij dé vloerspecialist in Papendrecht en omstreken. Als persoonlijk timmerbedrijf willen wij graag een goede relatie opbouwen met onze klanten. Wij gaan niet voor kwantiteit, maar voor kwaliteit. Uw wensen komen op de eerste plaats. Als u niet tevreden bent, dan zijn wij dat ook niet. Dat is de insteek van ons kleinschalige timmerbedrijf. Voor het leggen, vervangen of onderhouden van vloeren is dat niet anders. Als vloerspecialist van Papendrecht helpen we u graag met het creëren van uw ideale woning.

Veelzijdige vloerspecialist voor particulieren in of rondom Papendrecht

P.M. den Hartog timmerwerken is een aannemer en divers timmerbedrijf, gespecialiseerd op meerdere vlakken. Doordat we 15 jaar ervaring hebben, zijn de mogelijkheden steeds breder geworden. Een van deze disciplines is het installeren en onderhouden van vloeren. Wij kunnen verschillende vloeren leggen, van houten vloeren tot laminaatvloeren. Hiermee zijn wij dé vloerspecialist van Papendrecht en omstreken. Een ander specialisme is het plaatsen van kozijnen. Schakel nu onze kozijnenspecialist uit Papendrecht in voor het plaatsen van kozijnen.

Badkamer leeg

Meest recente projecten

Vraag een offerte aan of neem contact met ons op

Wilt u een vloer vervangen of laten installeren? U vraagt vrijblijvend een offerte op en wij zorgen voor een uitstekend aanbod. Heeft u naar aanleiding van de offerte nog vragen? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij staan altijd open voor een persoonlijk gesprek. Stuur een mail naar info@pmdenhartogtimmerwerken.nl of bel ons op 06 15622285.